Påsken kommer som småt snigende og påskeferien er allerede startet for skolebørnene. Hvis du er forælder, har du måske også taget påskeferie og planlagt nogle aktiviteter med familien. Hvis du ikke er nået til planlægningen endnu, kan du her få nogle ideer til hvad i kan lave sammen.

Køretur ud i det blå

Saml familien og planlæg en tur ud i det blå. Hvis vejret er til det, kan i pakke en dejlig picnickurv med påskens lækkerier og finde et hyggeligt sted i naturen. I kan også tage bilen og køre ud og besøge familie eller til børnevenlige steder som Tivoli, Lalandia eller legelande generelt. Hvis i vælger at tage bilen, skal i dog huske at tjekke, at bilen er i topform, så i ikke skal stoppe med trælse problemer undervejs. Det er derfor en god ide at tage et smut forbi Autoværksted Helsinge inden i kører på påskeferie.

Påskefrokost

Påsken er typisk fyldt med påskefrokoster, og det er noget af det hyggeligste ved denne højtid. Her kan i samle gode venner og/eller familie og lave lækker mad som tarteletter, fiskefileter eller lammesteg. For at børnene også skal have noget at se frem til, kan i arrangere en sjov påskeægsjagt. Det behøver ikke være besværligt, og kan sagtens bare foregå i huset eller haven, hvor i gemmer chokolade påskeæg, som de små skal finde. Det er altid et hit, og så er børnene også godt underholdt.

Påskepynt

Hvis i vil i det kreative hjørne er påskepynt også altid hyggeligt. I kan klippe fjollede og flotte gækkebreve, lave søde kyllinger eller kaniner ud af karton eller puste æg og derefter male dem i fine mønstre og farver. i kan bruge pynten som pynt på påskebordet eller hænge det rundt i huset. Det kunne være fint at hænge på en troldegren for at give ægte påskestemning.