Foråret er i luften og det er højsæson for pollenallergi og meget mere. Derfor kan du opleve, at dine øjne løber i vand og næsen er stoppet. Dette er normale allergisymptomer, som du bør være opmærksom på. Det kan være, at du ikke før har oplevet dette, hvor det derfor kan være fornuftigt at finde ud af, hvad du konkret er overfølsom for. Hvis du mistænker nogle former for allergi, kan du starte med at læse om de forskellige symptomer og hvad årsagen bag dem kan være. Du kan læse mere om alt dette på følgende link: https://apopro.dk/allergisymptomer

 

Hvilken slags allergi har du?

Allergisymptomer kan som sagt være sæsonpræget, hvor det kan være forfærdeligt at komme igennem forårsmånederne. Der er dog også en masse andet, som du kan være allergisk overfor, hvor dyrehår er en af disse ting. Hvis du oplever ubehag, når du er i nærheden af et dyr, kan det være fornuftigt at få dette tjekket. Du kan bestille tid til en hudlæge, hvor du her får muligheden for en priktest. Her bliver du testet for de mest almindelige allergier, så du kan få den rette diagnose. Når du ved, hvad du er overfølsom overfor, kan du nemlig gøre noget ved det.

 

Hvad kan du selv gøre?

Når du oplever allergisymptomer, er det vigtigt, at du tager hånd om dette. Gennem piller, næsespray og øjendråber, kan du holde mange af symptomerne nede, hvor dette kan købes i håndkøb på apoteket. Derudover bør du være opmærksom på din omgang med forskellige dyr eller brugen af parfume. Det er fornuftigt, hvis du ikke vasker dit tøj med skyllemiddel, hvor der er tilsat parfume, da dette kan være med til, at du udvikler allergi. Der findes mange forskellige former for allergi, hvor nogle er farligere end andre. Derfor er det vigtigt, at du reagerer, hvis du oplever symptomer.