Står du lige nu med ansvaret for at skulle planlægge den fedeste dag for en samlet gruppe af dine nærmeste venner og bekendte, så er du endt det helt rigtige sted her, – især hvis du er ude efter en dag med en smule ekstra benzin i blodet.

 

I har naturligvis mange gode muligheder for at skabe en dag, I sent vil glemme, men det er også helt centralt at huske på, at det i lige så høj grad handler om selskabet, så bliv også forsikret om, at I alle er med på de planer, der bliver planlagt. På den måde forsikrer du den fedeste dag for alle.

 

Skal der fart på, så overvej et race, hvor I alle kan være med

Er jeres gruppe en, der har en smule mere benzin i blodet end så mange andre, så skal I uden tvivl overveje jeres muligheder for at sætte et race op. Rundt omkring i hele landet findes der mange forskellige eventsteder, hvor I kan hoppe ned i gokarts og sætte løb op mod hinanden.

 

Er du typen, der i endnu højere grad gerne vil have ekstra styr på tingene – og måske også en smule ekstra konkurrence på dagen – så overvej, om du skal sætte rammerne for en turnering op omkring selskabet.

 

Det helt store overblik over jeres muligheder

Klik her for at skabe dig det helt store og gode overblik over dine mange muligheder for events rundt omkring i hele landet. Her kan du også søge en smule ekstra inspiration, hvis du endnu ikke er helt sikkert på, hvordan jeres fede dag skal tage sig ud.

 

Mulighederne er altså, som du kan se, mange, og du kan være helt sikker på, at I nok alle sammen skal ende med at få den fedeste dag sammen, som I sent vil glemme igen.