Der er i øjeblikket rigtig stor efterspørgsel på astma- og allergivenlige hårprodukter. Selvfølgelig er det også muligt at finde en Hørsholm Frisør med allergivenlige produkter, der ikke er tilsat skadelige tilsætningsstoffer og parabener.

Både ved frisøren og i den daglige hårpleje er huden ofte i kontakt med hårprodukter allerede fra når du vasker dit hår i shampoo og efterfølgende blødgør det med balsam. Der findes mange mærker, der fører shampoo og balsam med svanemærket, der er et symbol på, at produktet er allergivenligt.

Når håret er vasket, er der mange, der anvender hårolie for at modvirke spaltede spidser, for at gøre håret endnu mere blødt og for gøre det nemt at rede håret. Olien gør nemlig håret ekstremt glat og smidigt uden at det kommer til at se fedtet ud. Når håret er sat i en smart frisure, skal det helst blive siddende. Der kan du bruge hårlak, hårspray eller hårvoks, hvis håret er forholdsvis kort. Alle disse produkter kan din Hørsholm Frisør rådgive dig i, så du får allergivenlige produkter med hjem.

Få økologiske hårprodukter ved din lokale Hørsholm frisør

Det er dog ikke kun ved den daglige hårpleje, at du kan risikere at blive udsat for kemikalier. Hvis håret skal farves, kan du også godt undgå en masse kemikalier, hvis du vælger de rette produkter. Der findes økologiske permanente farver uden parabener, ammoniak samt andre forskellige kemikalier, som findes i almindelige hårfarver.

Disse er i stedet baseret på nogle naturlige ekstrakter, og tilføjer både C-vitamin og E-vitamin til håret, hvilket er med til at holde håret sundt og stærkt, så spidserne ikke spalter så hurtigt. Samtidig med at disse økologiske hårfarver og hårprodukter er et sundere alternativ til dig, så er det også et bedre alternativ til miljøet, da man undlader at udlede forskellige typer af kemikalier, hvilket er rigtig godt for grundvandet og naturen.

Husk at du ofte kan købe diverse hårprodukter ved en Hørsholm Frisør, og dermed også få en grundig vejledning af frisøren, så du er sikker på at udvælge de helt rigtige hårprodukter. Udvalget inden for økologiske og allergivenlige hårfarver og hårprodukter er nemlig voksende, så der er efterhånden mange produkter at vælge imellem.

Hvis du skal finde frem til din lokale Hørsholm frisør, der arbejder med økologiske og allergivenlige hårprodukter og hårfarver, kan en hurtig Google-søgning formentlig hjælpe dig på rette vej. Du kan for eksempel søge på: ”Hørsholm frisør med allergivenlige hårprodukter”.

0/50 ratings