Ressourcer

Påskeferie 2020 – brug for inspiration
Her på siden finder du gode bud på, hvad du skal lave i din påskeferie 2019. København er byen fyldt med aktiviteter for både børn og voksne. Vi hjælper dig med at planlægge årets påskeferie og klarer også overnatningen på et af vores centrale hoteller i København.
14 hyggelige ting I kan lave i påskeferien

Tag på påskeægjagt, find dyrelort i skoven eller lav jeres egen påskepynt. Her er 14 idéer til oplevelser og aktiviteter i påsken.

 

Påsken er lige rundt om hjørnet, og det betyder, at der er tid til hyggelige og sjove aktiviteter med de små.

Ahhhh – påskeferie. Hvad skal vi lave?
Meteorologerne virker lige nu ret uklare på, hvordan vejret bliver. Men der er meget andet at tage sig til for både børn og voksne. Vi giver nogle gode bud her.
Påskeferie: Tag en tur ind i Langelands kreative maskinrum
Kunsten spirer på Langeland, hvor mere end 40 kunstnere og kunsthåndværkere i påsken inviterer besøgende til at kigge indenfor i det kreative maskinrum. Jannie Nielsen og Esben Langkilde fra Potteriet i Stoense er med for niende gang. De oplever så stor interesse for deres brugsting i stentøj og porcelæn, at de har droppet alle
Påskeferie – 10 aktiviteter og sysler til familien
Påskeferie banker på døren hos de fleste, og som børnefamilie er vi jo altid på udkig efter sjove ting vi kan tage os til. Hvis man også kan tage fri i dagene op til påske har man lige pludselig 10 dages ferie, og så kan det være rart med en håndsrækning til aktivitetskalenderen. Den lille håndsrækning får du hér – og jeg har kigget efter spændende oplevelser på hele Sjælland.
Det skal du lave i din påskeferie
Påsken venter lige om hjørnet, og det samme gør et hav af arrangementer, som byder på alt fra fester til lang ud på natten til påskejagt i Frederiksberg Have. Uanset hvad du er til, så har vi samlet en liste over de bedste arrangementer i påskeferien i hele landet. Enjoy!
Guide: 11 påske-destinationer du også kan blive klogere af
Påskeferien er ikke bare et par velfortjente fridage i foråret, men også en rig mulighed for at prøve landets mange spændende oplevelser med fokus på naturvidenskab.
Påskeæg og gækkebreve
Traditionen med påskeæg rækker langt tilbage i tiden. Påskeægget forbindes med gækkebrevet, gækkebrevet har forbindelse helt tilbage til 1600-tallet hvor de såkaldte “bindebreve” fandtes.

Hold påskeferie med et lynlån og nyd foråret

Påskeferien er det første sikre tegn på at foråret er på vej og at vi går de lyse tider i møde. Det er en dejlig tid med mange gode muligheder for at nyde lysets tilbagevenden og det milde forårsvejr der spreder sig landet over.

Påskeferie til de voksne

Der er mange måder at nyde ferien på og vil du gerne nyde minutterne med ‘hyggelig hygge’, så har CORK Vinbar gjort det klar til dig og vennerne.

Nye navne klar til kokkekonkurrence

Deltagere og dommere til 12. udgave af Sol over Gudhjem blev præsenteret i dag. Sidste års vinder skal dyste mod én kvinde og to mænd.

Hold påskeferie på budget

Påskeferien nærmer sig med hastige skridt – men det er ikke alle, der kan holde den påskeferie, de drømmer om. 

Hvorfor leje et sommerhus til påske? 

Når I lejer et feriehus til påske, kan I både få tid og plads til ren afslapning i helligdagene samt nyde en god påskefrokost. Samler I hele familien, i et stort sommerhus, kan I være fælles om madlavningen og andet praktisk – så går det hele som en leg.

Aktiviteter I Påskeferien I Vestjylland 2019

Endelig ferie. Leder du efter aktiviteter i påskeferien 2019 i Vestjylland? Påsken er fyldt med helligdage, nu skal der holdes fri. 

Tre måder du kan forkæle dig selv i påsken

Påsken er lige rundt om hjørnet, og det betyder, at du endelig har tid til at forkæle dig selv. Denne selvforkælelse kan være med til at opbygge noget overskud, som du måske har manglet det sidste stykke tid på grund af travlhed med arbejde, familie og venner.

Guide til din påskeferie

Påskeferien er allerede skudt i gang for dem, der er så heldige at have fri hele ugen, og for andre er der lige et par dages arbejde mere, inden den står på nogle sikkert velfortjente fridage.

Guide: De allersjoveste spil til påskeferien

Snart kan mange danskere gå på en velfortjent påskeferie og nyde nogle dage inden for hjemmets og familiens rammer. Men hvilke aktiviteter skal du bruge påskeferien på?

Brug påskedagene på hygge og sjove aktiviteter

Påsken regnes for kristendommens vigtigste højtid. For mange betyder påsken desuden fridage og hygge sammen med venner og familie. 

Påskeferie: 5 sjove æggelege til campingferien

Kan du trante æg? Eller puste fjer? I Danmark er der en lang tradition for at lege særlige påskelege, men de fleste har nok glemt dem. Du kan få dem opfrisket her.

14 hyggelige ting I kan lave i påskeferien

Tag på påskeægjagt, find dyrelort i skoven eller lav jeres egen påskepynt. Her er 14 idéer til oplevelser og aktiviteter i påsken.

Film for børn i alle aldre i påskeferien

Cinemateket inviterer i påskeferien indenfor til underholdning for børn i alle aldre. Vi har fundet gode børnefilm frem fra arkivet, og indkaldt ekstra guider til de interaktive Leg med film-studier.

7 naturperler i Danmark til påskeferien

Cinemateket inviterer i påskeferien indenfor til underholdning for børn i alle aldre. Vi har fundet gode børnefilm frem fra arkivet, og indkaldt ekstra guider til de interaktive Leg med film-studier.Ved første øjekast kan det ligne en ørken fra sydlige himmelstrøg. Tag forskud på sommeren ved at besøge Råbjerg Mile, der byder på enestående natur, der ikke minder om noget andet i Danmark. 

Påsken er gådernes højtid

Gækkebreve og skattejagt efter gemte, pastelfarvede chokoladeæg er yndede traditioner, og vi elsker at bruge påskedagene på at bryde vores hjerner med påskeremser og lede med lys og lygte efter gækkebrevsafsendere.

Tips Til Gode Påskeaktiviteter

Når påsken nærmer sig med hastige skridt, betyder det altid et par dejlige fridage sammen med familien eller vennerne. Men hvad skal man give sig til i påsken? 

Påskeaktiviteter med børn – Den blå planet

Nu sidder vi i stuen med Ramasjang på skærmen. Tre trætte typer, en med legetøj fra souvenirbutikken, en med en pude under hovedet og en med en stærk kop kaffe.

6 sjove traditioner der skaber nærvær

Ligesom så mange andre højtider er påsken forbundet med nogle skønne traditioner som oser af nærvær. Hvilke skal danne rammerne for jeres påskehygge?

50 fede oplevelser med børn i påsken

Spis æggene og få frokosten overstået – her er 50 ideer til udflugter og oplevelser i hele Danmark.

Hyg jer i påsken med en spændende æggejagt

Det bliver mere og mere almindeligt at lave æggejagt for børnene til påske. Det måske mest underlige ved æggejagter er, at det er en hare, der gemmer æggene og ikke en høne! 

Fem ulike påskeaktiviteter for små barn

Påske for barn kan for noen bety timevis med Ipad eller dataspill – særlig for de barna som ikke er så glade i å stå eller gå på ski.

Påskeaktiviteter For Børn På Rosenborg

Solen skinner, påsken står for døren, og København fremstår i sit bedste lys, med masser af aktiviteter for børn og voksne i de hyggelige helligdage.

0/50 ratings